FAQ

Hieronder staan de meest gestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, mail ons dan via info@verloterij.nl.

In ruil voor het sponsorbedrag van € 9,63 krijgen de sponsoren een naamsvermelding op de website van H.V. KRAS/Volendam en op een sponsordoek in de sporthal. Dit gedurende de seizoenen 2024/2025 t/m 2026/2027.

Nee, je sponsort onze club eenmalig en voor bepaalde tijd. Opzeggen is dus niet nodig. 

In 1963 werd onze club opgericht. Ter ere van ons 60-jarig jubileum hebben we gekozen voor het sponsorbedrag van €9,63. 

Bij het bestellen en betalen van één of meerdere sponsorpakketten ontvang je een factuur. 

Het bestelnummer op de factuur is het nummer waarmee je deelneemt aan het kansspel. Bij afname van meerdere sponsorpakketten wordt het bestelnummer evenzo vaak toegevoegd aan de trekkingslijst.

Het bestelnummer staat ook op je bankafschrift. De bestelnummers bestaan uit 6 cijfers, voorafgegaan door de letters ‘KV’. 

Als je vóór een tussentijdse trekking meedoet, dat is jouw deelname geldig voor alle nog volgende trekkingen. Oók als je een tussentijdse prijs wint.

In theorie kun je dus met één ‘lotnummer’ een tussentijdse prijs én de Volvo winnen.

De kansspelbelasting betalen wij voor de deelnemers.

Ja, het is mogelijk om meerdere sponsorpakketten af te nemen. Met meer pakketten heb je meer kansen op de prijzen. Hou het wel verantwoord en speel veilig!

Het kan zijn dat de bevestigingsmail in je spambox of ongewenste mail is binnenkomen. Is dat niet het geval dan is er waarschijnlijk iets misgegaan bij het invoeren van je mailadres (typefoutje, kan gebeuren…). Stuur ons een bericht dan mailen we het deelnamebewijs opnieuw. 

Dit is geen loterij maar een promotioneel kansspel. Voor een promotioneel kansspel is geen vergunning vereist. Wel houden we ons aan de ‘Gedragscode Promotionele Kansspelen‘. 

Er zijn 4 trekkingen. Deze vinden plaats op 22 november 2023, 20 december 2023, 24 januari 2024 en 28 februari 2024. In het prijzenschema kun je zien welke prijzen bij welke trekking worden weggegeven.

In de algemene voorwaarden is opgenomen dat de volgende personen zijn uitgesloten van deelname:

  • Alle natuurlijke personen tot 18 jaar
  • De bestuursleden van H.V. Kras/Volendam
  • De Vennoten van Verloterij;
  • De met de controle van de trekking belaste notaris.

Om mee te mogen doen aan het Promotionele Kansspel, moet je tenminste 18 jaar zijn. 

De teksten op onze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om deze zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming te gebruiken.